Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2013

Δεν καταλαβαίνω γιατί κατηγορεί τους Χρυσαυγίτες .....


Υπό κανονικές συνθήκες δεν θα δημοσίευα τέτοια φωτογραφία.
 Επειδή όμως επί υπουργίας του "κυρίου" Δένδια, χτυπήθηκα από την "αστυνομία" Ρόδου και από το μεγάλο Παραδικαστικό Κύκλωμα Ρόδου (Μπούτσικος, Βαίτση κλπ) στις 1/11/2012 λόγω των καταγγελιών μου για απάτες κατά του Ελληνικού Δημοσίου και....

γιατί ο βουλευτής Κόνσολας έχει παράνομες σπουδές, χωρίς να διαπράξω κανένα ποινικό αδίκημα και χωρίς καμμία καταδίκη για ο.τιδήποτε, με καθαρό ποινικό μητρώο και χωρίς την παραμικρή σύσταση απόκάποιον, έτσι, φασιστικά, απρόκλητα, γι' αυτό το λόγο, θα τη βλέπει τη φωτογραφία αυτή για πολύ καιρό ο "κύριος" Δένδιας.
Χτυπήθηκα και υπέστην ιατρικές πράξεις χωρίς ούτε τη συγκατάθεσή μου ούτε των πρώτου βαθμού συγγενών μου. Με λίγα λόγια, ΚΑΘΑΡΗ ΧΟΥΝΤΑ. ΑΜΙΓΗΣ ΧΟΥΝΤΑ.
Μέχρι να πάρω όλα τα παράνομα χαρτιά, μέχρι να τιμωρηθούν οι ασκήσαντες τη βία και μέχρι να συμμορφώσει την πολιτική και δικαστική ΑΛΗΤΕΙΑ της Ρόδου ο Δένδιας και ο Σαμαράς, θα τη βλέπουν τη φωτογραφία.
Έτσι τους αξίζει να τους την κάνουνε τη μούρη τους τα Ελληνόπουλα. Και των ίδιων και των παιδιών τους.
Δεν καταλαβαίνω γιατί κατηγορεί τους Χρυσαυγίτες ο Δένδιας, αφού ο ίδιος είναι πολύ χειρότερος φασίστας.

Ας μας εξηγήσει αν μπορεί ο "κύριος" Δένδιας:

1. Ποιος νόμος εφαρμόσθηκε για τη συγκεκριμένη περίπτωση της τραμπούκικης "σύλληψής" μου με σπάσιμο της κλειδαριάς του σπιτιού με τρυπάνι από την "Αστυνομία", με άγριο ξυλοκόπημα από τους "αστυνομικούς" και με χειροπέδες δεμένος πισθάγκωνα στις 1/11/2012;;;

Ο ισχύων 2071/1992 ή ο Χουντικός 107/1973;;;

2. Μπορεί να στερηθεί πολίτης την προσωπική του ελευθερία για 48 ώρες και να υποστεί ιατρικές πράξεις στις οποίες δεν συγκατατίθεται ούτε ο ίδιος, ούτε το συγγενικό του περιβάλλον, μόνο με γενικές αναφορές αντιδίκων και παρανόμα διορισμένων στο Δημόσιο;;;

3. Πόσο θα περιμένω ακόμα για να λάβω το παράνομο ένταλμα του Παραδικαστικού εισαγγελέα Κων. Μπούτσικου, την παράνομη ανάκριση και τις γνωματεύσεις από τον πρώην πασόκο βουλευτή Παπανικόλα;;;

Μανώλης Μιχ. Διακομανώλης

2 σχόλια:

manolo73 είπε...

Επειδή ο πρώην υπάλληλος του αμαρτωλού πολιτικού γραφείου του Παυλίδη, Consol-us ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΤΥΧΙΟ από το Μπάρι, χτυπήθηκα από το Παραδικαστικό Κύκλωμα. Είναι ΑΚΥΡΟ το πτυχίο που πήρε σε ένα χρόνο από το Π.Α., γιατί τον έμπασαν παράνομα στη σχολή. Αυτός ήταν ο λόγος που με χτύπησαν. Καθώς και γιατί έβγαλα στη φόρα όλες τις ΑΠΑΤΕΣ του Παραδικαστικού Κυκλώματος κατά του δημοσίου, δηλαδή κατά της τσέπης μας.

manolo73 είπε...

ΤΥΦΩΝΑΣ ΠΛΑΣΤΩΝ ΒΕΒΑΙΩΣΕΩΝ, ΠΤΥΧΙΩΝ, ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΜΕΣΩ ΚΟΜΜΑΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΣΜΩΝ ΣΤΗ ΡΟΔΟ...

ΜΕ ΤΗ ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥ ΚΥΚΛΩΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ "ΠΑΙΔΕΙΑΣ".

ΑΡΒΑΝΙΤΟΠΟΥΛΟΣ, ΠΑΡΑΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΚΥΚΛΩΜΑ ΡΟΔΟΥ, "ΣΧΕΔΙΟ ΑΘΗΝΑ" ΚΑΙ "ΑΔΙΠ": "ΑΡΧΗ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ" ΣΕ ΑΕΙ/ΤΕΙ...

Συνεχίζουν με τη συγκάλυψη του Παραδικαστικού Κυκλώματος Ρόδου & του αλήτη υπουργού Αρβανιτόπουλου, να εργάζονται ΠΑΡΑΝΟΜΑ εις βάρος του Ελληνικού Δημοσίου, οι παρακάτω απατεώνες.

ΜΕ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΜΕΝΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗΣ, ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΝΑ "ΔΙΔΑΣΚΟΥΝ" ΟΙ :

Κωνσταντίνος Βρατσάλης,
Νικήτας Πολεμικός,
Νικόλαος Ρέλλος,
Ελένη Σκούρτου,
Ποτίτσα Ξανθάκου.

ΧΩΡΙΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΙΑ, ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΝΑ "ΔΙΔΑΣΚΟΥΝ" ΟΙ :

Κωνσταντίνος Βρατσάλης,
Νικόλαος Ρέλλος,
Ελένη Σκούρτου,
Σπυροβασίλης Φιοραβάντες,
Μαρία Καμπουροπούλου-Σαββαίδη,
Νικήτας Πολεμικός,
Χρυσή Βιτσιλάκη,
Αναστάσιος Κοντάκος,
Ποτίτσα Ξανθάκου,
Σπυρίδων Σπυρόπουλος,
Κωνσταντίνος Ρωμανός,
Μαρία Καίλα,
Αναστασία Τσαμπαρλή,
Ιωάννης Σειμένης,
Σοφός Αλιβίζος,
Χρυσάνθη Σκουμπουρδή,
Γεώργιος Σακελλαρίδης,
Χρήστος Γκόβαρης,
Κωνσταντίνος Τσολακίδης και σίγουρα υπάρχουν και άλλοι.


Καθηγητές χωρίς πτυχία ή με ημιαναγνωρισμένα πτυχία έχουν κάνει καριέρα - μαιμού σε διάφορα τμήματα του Π.Α. και ειδικότερα στη Σ.Α.Ε. Ρόδου. Ακολουθούν ονόματα ανά τμήματα:

Π.Τ.Δ.Ε.
Βρατσάλης, Σκούρτου, Αθανασιάδης, Τσολακίδης, Κόκκινος, Τσαμπαρλή, Φιοραβάντες, Ρωμανός, Καζούλη, Καμπουροπούλου, Χιονίδου, Σοφός κ.ά..

Τ.Ε.Π.Α.Ε.Σ.
Κόνσολας, Καίλα, Ξανθάκου, Καλαβάσης, Πολεμικός, Αναγνωστοπούλου, Ζερβού, Παπαδόπουλος, Σκουμπουρδή, Κοντάκος, Γκόβαρης, Βιτσιλάκη, Δημητρακοπούλου κ.ά..

Τ.Μ.Σ.
Λυριτζής, Σειμένης, Συρόπουλος κ.ά..

Στο Μουσικό Γυμνάσιο Δωδεκανήσου, παράνομα διορισμένοι ως "Ε.Π.Μ." από το ΠΥΣΔΕ Δωδεκανήσου το 2008, από τους απατεώνες Παπαδομαρκάκη Ιωάννη και Νικολάου Μηνά, κατά παράβαση του Νόμου 3255/2006, οι Αναστασιάδης Ηλίας και Παραγυιός Γεωργιος, απ' ευθείας από τα μποστάνια και τις πίστες.

Και μύριοι άλλοι βέβαια οι οποίοι θα γίνουν "γραμματόσημα"....

Ποιος θα αποζημιώσει το Ελληνικό Δημόσιο για τα εκατομμύρια που κλέβουν τόσα χρόνια όλοι αυτοί οι παραπάνω απατεώνες ;;;

Εις υγείαν κορόιδα.